Teleselslabet 3 har besluttet at fjerne roamingafgiften i flere lande, hvor det derfor bliver markant billigere at bruge sin telefon, når man er på ferie. Fjernelsen af roamingafgifter betyder, at man betaler det samme for at ringe eller bruge data, som hvis man var i Danmark. Har man således fri tale og/eller data i sit abonnement, kan man frit bruge det i de udvalgte lande uden at det koste ekstra. De fem lande er Italien, England, Irland, Hong Kong og Østrig. Dertil skal lægges Sverige, hvor 3 for flere år siden afskaffede roamingafgiften i 3's eget svenske net, hvor de danske priser har været gældende.

Opdatering: 3 skriver nogle steder "England" og andre steder "Storbritannien" som om de to er synonyme. Det er de ikke. Jeg har citeret 3's egen hjemmeside, hvor de skriver England, men man må næsten gå ud fra, at det er Storbritannien, de mener.

Ændringerne træder i kraft fra den 17. marts og gælder automatisk alle abonnementer med fri tale. Læs mere hos 3: www.3.dk/Privat/Mobil/Abonnementer/

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.