Hvor manden i huset måske glæder sig til at kunne se fede film og sport på jeres nye Apple TV, så kommer her noget til hjemmets fitness-bidte kvinder. Ikke at mænd ikke dyrker fitness, men alle undersøgelser viser at der er et overtal af kvinder, der dyrker denne form for motion. Det er også noget de kan snakke med om hos sportskæden Sportmaster, hvor de sælger langt mest af deres fitnesstøj til kvinder.

I denne artikel kigger vi nærmere på tre apps, der er lavet til dem der gerne vil træne fitness derhjemme foran fladskærmen.

Daily Burn Video Workout - denne app kan prøves gratis i 30 dage og koster herefter $10 om måneden. Man kommer med denne app ind i en gruppe af unge fitness-entusiaster, der står med ryggen til dig, så det virker som om man er med i gruppen. Her kan man finde en lang række fitnessøvelser, og der bliver udgivet nye hver måned.

Personal Workout - app'en er gratis, men de forskellige segmenter koster 99 amerikanske cents. Her får du en personlig træner kaldet "Claudia" som hjælper dig igennem en række forskellige træningsprogrammer. Du kan vælge hvilke muskelgrupper Claudia skal træne dig igennem.

Workout TV - App'en koster et engangsbeløb på $4.99. Denne app er smart idet den samler fitness-videoer fra hele nettet i én stor database og du har dermed adgang til et væld af videoer på dit Apple TV. Uanset om det er pilates, cross fit eller zumba du er til, så er der videoer du kan bruge.

Vi ønsker dig god fornøjelse. Nu er det blot spørgsmålet om hvem der kommer først ind foran Apple TV'et: Sofasportsdyrkeren, eller fitness-entusiasten.