Her i formiddags begyndte 3 at udsende emails til dem der er skrevet op på selskabets venteliste til iPhone 4. I mailen bliver man bedt om at bekræfte, om man stadig ønsker at stå på listen. 3 skriver, at "Vi ved ikke, om iPhone 4 Hvid kommer, men så snart vi ved mere, får du selvfølgelig besked som en af de første.".

Ifølge Bloomberg kommer den hvide iPhone 4 her i april, så mon ikke 3 er ved at gøre klar til lanceringen af den hvide iPhone 4, og skal have lidt styr på, hvor stor efterspørgslen egentlig er, inden de afgiver ordrer hos Apple

Apples seneste officielle melding er, at den hvide iPhone 4 "kommer til foråret". Seneste bekræftet af Apples Senior Vice President of Marketing, Phil Schiller på Twitter.Vi er jo midt i foråret lige nu, så i princippet kunne den komme hvert øjeblik. Personligt tror jeg dog ikke på det, før den er her. Der har simpelthen været for mange rygter og spekulationer om det ene og det andet lige siden lanceringen af iPhone 4 sidste sommer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.