Den spritnye iMac 27" opgraderet med en 3.4GHz Core i7 processor fra Intel og 256GB SSD er den hurtigste Mac nogensinde. Apples consumer topmodel slår altså den omkring et år gamle Mac Pro.

Det er MacWorld der i en allround-test har benchmarket maskinen, som altså er den hurtigste Mac de endnu har testet. Den opnår en score på 298, mens den almindelige 27" iMac scorer 227. Til sammenligning scorer Mac Pro'en fra sidste år 268. I praksis skal man dog nok regne med at Pro'en stadig er iMacen overlegen, når det drejer sig om mere processortunge opgaver, som de maskiner typisk bruges til.

Ovenstående video viser en iMac 27" 27" med 3.4GHz Core i7, 16GB RAM og 256GB SSD hvorpå samtlige programmer der følger med maskinen ved køb åbnes samtidig. Det tager under 10 sekunder.

Når Apples serie af computere til almindelige forbrugere er blevet så kraftig, bliver det spænende at se, hvor mange krafter Mac Pro får, når den inden længe kommer i en opgraderet udgave. Det er næsten et år siden de sidst blev opgraderet, så det er ved at være på tide.

Har man lyst til en 27" iMac konfigureret til sit ypperste skal man af med 25.000 kr i Apple Store. Vælger man at se bort fra 16GB Ram og SSD kan man spare 8.000 kr. Er man på udkig efter en mere "normal" iMac kan den fås for under 9.000 kr. Køb iMac i Apple Store

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.