Apples 27" iMac er udsolgt hos halvdelen af de amerikanske Apple Stores, noterer Macrumors. Det er de to forskellige standard-konfigurationer, der hver i sær er udsolgt i omkring halvdelen af butikkerne. 21 tommer-modellen derimod er tilgængelig i 98% af butikkerne.

Når et Apple-produkt begynder at blive udsolgt i større skala, plejer det er være et sikkert tegn på, at Apple har opdateringer på vej, og derfor ikke kan følge med efterspørgslen på den gamle model.

iMac'en blev sidst opdateret i maj 2011, og der har længe været forventninger om en snarlig opdatering. Det er meget usædvanligt, at der går så lang tid mellem to opdateringer. Typisk går der omkring 9 måneder. Om der er en god forklaring på den lange ventetid, det vil sige noget specielt nyt hardware som eksempelvis en Retina-skærm, kan vi af gode grunde ikke vide. En analytikerne mener dog, at det er komponentforsinkelser, der er årsag til, at det er trukket ud.

Det forventes, at Apple præsenterer nye iMacs inden for et par uger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.