Jeg har tidligere omtalt firmaet ColorWare der tilbyder at farve folks Apple-produkter og andre gadgets så de får et mere personligt præg. Nu er de klar med et nyt initiativ.

De tilbyder nemlig i en begrænset periode en såkaldt "iPhone 7 Plus Retro Edition" der er malet så den ligner en klassisk Macintosh som de så ud i 1980'erne. Den har fået mørke beige striber i kanten og et regnbuefarvet Apple-logo. Denne specielle iPhone vil kun være tilgængelig i kort tid og de første 25 eksemplarer vil være nummererede, da der er tale om samler-eksemplarer.

Prisen er derefter. iPhone 7 Plus Retro Edition koster $1.899 hvilket er næsten det dobbelte af hvad Apple sælger samme iPhone til i original farve. Årsagen til den høje pris er at folkene hos ColorWare skal skille iPhonen ad, rense den, afskærme de dele der ikke skal males, male den og samle den igen. Samtidig skal alt tjekkes grundigt. det tager tid, og koster penge. Til gengæld for du en iPhone der skiller sig ud.

Skulle du være interesseret kan du besøge ColorWares hjemmeside her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.