Apple meddeler, at iPhone 6 har passeret 10 millioner solgte enheder i løbet af den første weekend, den har været til salg. Dermed slås rekorden fra sidste år, hvor iPhone 5s/5c solgte 9 millioner enheder i åbningsweekenden. Året før var tallet 5 millioner iPhones den første weekend.

"Salget af iPhone 6 og iPhone 6 Plus har overgået vores forventninger til lanceringsweekenden, og vi kunne ikke være gladere," udtaler Apples topchef Tim Cook. "Vi vil gerne takke alle vores kunder for at gøre dette til vores bedste lancering nogensinde, hvor alle tidligere salgsrekorder er blevet knust med en stor margin."

Til sammenligning tog det Samsung en hel måned at nå et salgstal på 11 millioner for deres flagskib Galaxy S5 efter lanceringen tidligere på året. Noget man må forvente iPhone 6 klar overstiger, specielt fordi den indtil nu kun har kunnet fås i 9 lande. På fredag kommer mere end 20 nye lande til, heriblandt Danmark. Dette vil selvfølgelig øge salget yderligere.

Tidligere har der været rygter om, at Apple regner med at sælge 80 millioner iPhone 6 i løbet af i år. Det er dog ikke noget Apple har kommenteret på.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.