Alle læsere har mulighed for at skrive kommentarer og deltage i debatten på onx.dk. Når du deltager i debatten, forpligter du dig til at overholde nedenstående regler:

1. Kommentarer skal holdes inden for emnet af den pågældende artikel og bidrage til en saglig og konstruktiv debat. Har du noget på hjerte, der ligger uden for emnet af en artikel, så start en debat i ONX's Forum.

2. Kommentarer der alene indholdet et link til en ekstern hjemmeside uden nogen begrundelse for relevansen at linket er ikke tilladt.

3. Kommentarer skal holdes i en høflig og sober tone. Lad også være med at skrive ting kun med store bogstaver. Der svarer til at råbe og er ubehageligt at læse.

4. Kommentarer skal overholde gældende lovgivning. Kommentarer må eksempelvis ikke være injurierende eller bryde ophavsretten.

5. Indlæg må ikke være reklamebudskaber eller have kommercielt tilsnit.

6. Henvendelser om stavefejl og lignende skal ikke ske via kommentarfunktion. Brug i stedet kontakt-formularen her.

Overtrædelse af ovenstående god praksis vil medføre sletning af indlæg uden varsel. Gentagne overtrædelser vil medføre permanent udelukkelse fra debatten.

Vi forstår vigtigheden af en åben og fri debat, men forbeholder os til enhver tid ret til at moderere debatter og slette indlæg, som vi ikke finder passende. Vores vurdering bliver alene foretaget ud fra hvad vi synes gavner onx.dk.

Bemærk, at du ikke kan regne med at få slettet indhold som du allerede har skrevet, heller ikke selvom du lukker din brugerprofil. Dit indhold bevares for at sikre helheden af debatterne, du har deltaget i. Sletning af indhold sker alene ud fra en helhedsvurdering og afgøres suverænt af debatredaktøren.

Har du yderligere spørgsmål angående reglerne for debatten på onx.dk, kan vi kontaktes her.

Debatreglerne er sidst blevet opdateret i oktober 2017.