Der er en ting jeg tror mange ikke er klar over, og det er at de reviews eller anmeldelser man laver i App Storen, kun publiceres i den App Store, hvor man har købt programmet. Selvom det helt sikkert er gjort i den bedste mening, er der altså ingen grund til at skrive sine reviews på engelsk for at tækkes internationale læsere - for de er der bare ikke.

Tværtimod opnår man, at få færre potentielle læsere idet ikke alle danskere forventes at kune engelsk. Selv hvis de gjorde, giver det stadig ingen mening at skrive på engelsk eftersom ingen amerikanere eller englændere læser med - ud over de få der bor i Danmark, men det burde ikke kunne forsvare at man skriver på andet end sit modersmål.

Så min opfordring til folk er, at de skal skrive på dansk (hvis de kan) når de skriver anmeldelser i den danske App Store. Jeg ved godt at mange synes det er sejere at skrive på engelsk end på dansk, og at mange mener de taler og skriver flydende engelsk. Det er ofte bare ikke tilfældet - problemet er snarere at mange skriver utroligt dårligt dansk fordi de har så travlt med altid at skrive på engelsk.

Vil man gerne servicere folk der ikke læser dansk, kan man eventuelt skrive sin anmeldelse på både dansk og engelsk.

Måske har jeg overset noget, og hører derfor gerne folks argumenter for hvorfor de skriver på engelsk når de anmelder i den danske App Store.