I løbet af det seneste halve år har der været en del rygter omkring Apples mulige planer om at droppe det traditionelle hovedtelefonstik på iPhonen. Rygterne er ikke helt entydige, men tendensen er at de fleste peger i retning af at hovedtelefonstikket forsvinder. I stedet skal hovedtelefonerne sættes i Lightning-stikket.

Nyeste rygte er fra den japanske side Mac Otakara, der mener at vide at iPhonen vil komme til salg med de traditionelle hovedtelefoner med jack-stik samt en adapter til Lightning-stikket. Altså at Apple dropper jackstikket i telefonen, men beholder det på hovedtelefonerne.

Umiddelbart virker det som en underlig halvbagt løsning i fald oplysningerne er rigtige. Som om Apple ikke selv tror på ideen. Det er fint nok med en adaptor til folks gamle hovedtelefoner, men at inkludere en teknologi sam man selv vil af med giver ingen mening. Det er heller ikke sådan Apple plejer at gøre tingene. Apple plejer at gå all in på ny teknologi, som de mener er bedre en den gamle, og hvis man som kunde savner det gamle, så må man købe en adaptor. Det er også den helt rigtige måde at gøre tingene på. Lad enheden være fremme i skoene, og tilbyd en adaptor for kompatibilitetens skyld.

At lancere et produkt og et tilbehør i samme pakke, der kræver en adaptor for at tale sammen tror jeg ikke på. Enten dropper Apple jackstikket på begge dele - eller også gør de ikke.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.