Selvom man tit kan glemme det, er iPhonen jo rent faktisk en telefon. Med iPhonen kan man foretage opkald på mange forskellige måder. Hvilken en bruger du? Deltag i debatten.

Den klassiske

Er du typen der kan huske alle telefonnumre i hovedet - eller ringer du kun til folk, hvis visitkort du altid har med dig? I såfald benytter du dik nok mest af iPhonens gode gammel nummertastatur, hvor man simpelthen ringer til folk, ved at taste deres nummer.

Favoritter

Et dobbelt-tryk på home-knappen bringer telefonens favoritliste frem, hvor du med yderligere et enkelt klik kan ringe et emne fra listen op. Man kan selvfølgelig også tilgå listen via Telefon-appen.

Seneste

Ringer du meget til de samme folk, kan du sikkert alene klare dig med listen over seneste opkald, der som Favoritter kan tilgås vie Telefon-appen.

Kontakter

Har du orden i tingene, har du selvfølgelig tilføjet alle og en hver i adressebogen, hvor du nemt har adgang til at ringe dem op.

Spotlight

Dette er en variation af Kontakter, men i stedet for at åbne Kontakter, finder du deres nummer via iPhonens søgefunktion, Spotlight.

Stemmestyring

Har du forlængst fået aflagt dig den danske accent, når du taler engelsk og hedder alle dine venner noget i retning af Bill, John og Bob, bruger du måske iPhonens stemmestyring til opkald. I OS 4 skulle stemmestringen endelig virke godt på dansk også.

3. parts app

Der findes masser af 3. parts programmer, der giver mulighed for at ringe. Måske sværger du til et af disse?

VoIP

Måske bruger du slet ikke iPhonens indbygge telefondel, men ringer via Skype eller lignende programmer?

Ringer (stort set) aldrig

Selvom iPhonen er en telefon, kunne det sagtens tænkes, at nogle mere kommunikeer via sms eller mail. Eller måske har en iPhone, der ikke er unlocked...

Andet

Der er sikkert flere muligheder, som jeg har glemt - eller ikke vidste eksisterede. Eller måske savner du ligefrem en måde, som du har brugt på andre telefoner. Skriv en kommentar, hvis du foretager opkald på en anderledes måde.

Scroll ned for at se kommentarer