Da den første iPhone kom på gaden i sommeren 2007 havde den 4 GB lagerplads. Siden er behovet hos kunderne steget, og nu fås iPhone med op til 64 GB lagerplads.

Foranlediget af en debat på Apple TV Guide omkring en mulig kommende opdatering, der vil gøre det muligt at installere og afvikle app på Apple TV kontra det faktum, at den nuværenede Apple TV kun har 8 GB lagerplads, spørger vi iPhoneguides læsere, hvor meget plads der bruges på apps på jeres iPhone. Musik, billeder, film etc, skal ikke regnes med. Kun apps!

Sådan finder du tallet

Den nemmeste måde at se det på er ved at tilslutte iPhonen til computeren (gerne via WiFi, hvis den er indstillet til det) og tjekke i iTunes. Her er dr nederst en graf, der viser hvor meget plads der bruges på apps eller programmer som Apple kalder det her.

Man kan også på iPhonen gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Brug og finde en samlet oversigt. Dette dækker dog både apps, fotos, videos, musik, ebøger etc, så det skal man så vidt muligt trække fra, da vi kun er interesserede i, hvor meget der bruges på apps.

Scroll ned for at se kommentarer