Det er efterhånden ved at være en måneds tid siden at Apple præsenterede årets nye iPhones. Det blev som bekendt til to regulære opdateringer at de eksisterende iPhones samt en helt ny en.

Lige efter en præsentation sidder mange sikkert enten med følelsen af at "den skal jeg bare have" eller det stik modsatte: "Den skal jeg bare ikke have". Som tiden går skifter mange til gengæld mening. Hos nogle køler nyhedens interesse af mens andre oplever at de alligevel synes de nye iPhones virker interessante. Derfor er det lige nu et rigtigt godt tidspunkt at finde ud af hvordan stemningen efter årets lanceringer er blandt læserne.

Hvilken af Appels tre nye iPhones har du enten allerede købt eller planlægger at købe? Eller har du definitivt besluttet ikke at købe en ny iPhone i år?

Hvis du har noget at tilføje - såsom hvorfor du har stemt det du har - er du velkommen til at lægge en kommentar. Du må også gerne uddybe med hvilken farve og mængde lagerplads du har købt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.