Vi har i tidligere slået fast, at læserne vælter sig i Apple-produkter. I gennemsnit ejer i læsere 7,5 Apple-produkt hver. De 757 læsere, der deltog i afstemningen, ejer således mere end 5.600 Apple-produkter tilsammen.

Denne gang er vi dog ikke ud på at finde ud af hvor mange Apple-produkter folk har, men hvilke Apple-produkter folk ejer. Det spiller derfor ikke nogen rolle, om du har en eller otte iPhones, eller hvor mange Apple TV du har. Bare du har mindst et produkt i den enkelte kategori tæller det.

Jeg har i afstemningen valgt at se bort fra perifert udstyr og tilbehør som AirPort-enheder, løse skærme, høretelefoner etc.

Jeg kan lige så godt med det samme tilstå, at jeg er skyldig i at eje samtlige dem, jeg skelner mellem i afstemningen - pånær en iPod. Jeg har godt nok et par ældre liggende i skuffen, men dem regner jeg ikke med, da de ikke har været brugt i flere år.

Læg meget gerne en kommentar, om hvordan du er kommet i gang med Apple, og hvorfor det har grebet om sig - eller ikke har grebet om sig.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.