Vi har i tidligere slået fast, at læserne vælter sig i Apple-produkter. I gennemsnit ejer i læsere 7,5 Apple-produkt hver. De 757 læsere, der deltog i afstemningen, ejer således mere end 5.600 Apple-produkter tilsammen.

Denne gang er vi dog ikke ud på at finde ud af hvor mange Apple-produkter folk har, men hvilke Apple-produkter folk ejer. Det spiller derfor ikke nogen rolle, om du har en eller otte iPhones, eller hvor mange Apple TV du har. Bare du har mindst et produkt i den enkelte kategori tæller det.

Jeg har i afstemningen valgt at se bort fra perifert udstyr og tilbehør som AirPort-enheder, løse skærme, høretelefoner etc.

Jeg kan lige så godt med det samme tilstå, at jeg er skyldig i at eje samtlige dem, jeg skelner mellem i afstemningen - pånær en iPod. Jeg har godt nok et par ældre liggende i skuffen, men dem regner jeg ikke med, da de ikke har været brugt i flere år.

Læg meget gerne en kommentar, om hvordan du er kommet i gang med Apple, og hvorfor det har grebet om sig - eller ikke har grebet om sig.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.