Det kommer forhåbentligt ikke bag på ret mange af iPhoneguides læsere, at Apple i efteråret lancerede to nye store iPhones, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Størrelsen har vi så rigeligt debateret her på siden, og et flertalt af læserne forestrækker den store skærm fremfor den mindre, vi tidligere har set. Det lader vi ligge for denne gang.

Der er dog også et par andre relativ radikale ændringer på iPhone 6. For det første er der kameraet, der stikker ud fra den ellers plane bagside. Det blev debateret grundigt lige efter præsentationen, hvor flere mente, at det var en designbrøler. Siden har man ikke hørt folk beklage sig. Har det vist sig slet ikke at være et problem i praksis? Var det usaglig kritik, eller er det et reelt problem, som man bare har accepteret som et nødvendigt onde?

Den anden ting er at power-knappen er blevet flyttet fra toppen og om på højre side. I årevis har vi været vant til, at den sad i toppen, så hvordan er det, at den nu sidder på siden? Er det noget der kræver tilvænning, er det godt eller er det skidt? Kommer man til at trykke på den ved en fejl.

Kom med din mening om både kameraringen og power-knappen. Har Apple truffet de rigtige valg.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.