I slutningen af september, kort efter lanceringen af iPhone 6 og iPhone 6 Plus, skabte en enkelt mand en del opmærksomhed, fordi han kunne bøje sin iPhone 6 Plus med de bare næver. Man fik nærmest indtryk af, at iPhone 6 bøjede som blødt smør i lommen. Det blev straks udråbt som #bendgate, og folk sagde, at det aldrig var sket i Steve Jobs' tid.

Apple måtte på banen og forsikrede om, at iPhone 6 var det mest gennemtestede produkt nogensinde. Det amerikanske forbrugerråd gik også ind i sagen, hvilket fuldstændig luften ud af kritikken. Bendgate levede i 4-5 dage, og siden har vi ikke rigtigt hørt mere til det.

Om noget viser det, at hvis man vil have opmærksomhed, så skal man bare blande iPhonen eller Apple ind i sagen. Det vækker åbenbart så store følelser hos folk, at omtalen er sikret på forhånd.

Men var der rent faktisk noget om sagen? Hvad mener de læsere, der nu har haft iPhone 6 nogle måneder? Er iPhone 6 tilbøjelig til at bøje - virker den mere skrøbelig? Kom med dine erfaringer. Læg også gerne en kommentar, hvis du var en af dem, der holdt igen med at købe fordi du læste om bendgate.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.