World of Goo HD er et lidt mærkværdigt spil, men ikke desto mindre er det sjovt at spille. Det er et puzzles-pil, hvor man skal få nogle klæbrige, sorte klatter, der mest af alt ligner råolie, til at komme fra ét sted til et andet. Man skal bygge en slags broer eller stilladser, for at få transporteret de sorte klatter hen til den hane, hvor klatterne skal suges op. Man skal altså lave en konstruktionen der kan holde, og derfor kommer ens flair for ingeniørarbejde på en prøve. Undervejs i spillet kan man få forskellige hjælpemidler til at klare opgaverne, og det gælder generelt om, at man skal klare det på kortest muligt tid, og med færrest mulige træk, få at få flest point. I starten er det let, men spillet bliver sværere, efterhånden som man arbejder sig igennem de forskellige baner.

Jeg undrede mig lidt over meningen med dette spil. Spillet akkompagneres af amerikansk patriotisk musik, og med al den olie der flyder i spillet, føles det lidt som et propagandaspil, for udvinding af amerikansk råolie. Men uanset hensigten med spillet, kan både børn og voksne kan finde underholdning i World of Goo HD.

World of Goo HD, der tilsyneladende er ret populært, minder om Feed Me Oil, og ligner Tiki Towers i måden at skulle lave konstruktioner på.

World of Goo HD kan købes i App Store for 30 kr (link). Spillet universelt og kan også fås til Mac.