Med weMessage kan du få Apples iMessages på din Android-mobil. I hvert fald hvis du har en Mac. Setuppet består af to dele: weServer, der kører på en Mac og videresender de beskeder man modtager og selve weMessage-appen der modtager beskederne på en Android-telefon.

Apples iMessages er som bekendt forbeholdt Apples egne enheder og kan ikke bruges på eksempelvis Android-telefoner. Det er det weMessages har fundet en snedig løsning på. Appen udnytter macOS' tilgængelighedsfunktioner til at sende og modtage beskeder. Der er altså tale om legitime beskeder og udvikleren har på ingen måde hacket sig ind i Apples system. Han udnytter bare på kreativ vis en funktion Apple har udviklet til et andet formål. Man kan således også kun benytte setuppet hvis man har en Mac og altså er kunde hos Apple.

Ifølge udvikleren er alle typer beskeder understøttet. Inklusive vedhæftelser, gruppebeskeder, Forstyr ikke og så videre.

Da appen og fremgangsmåden ikke er udviklet med Apples velsignelse skal vi nok ikke regne med at appen holder ret længe før den forsvinder igen. Eller alternativt at Apple på en eller den mode får lukket hullet. Men indtil det sker så kan folk der har behovet nyde at de nu også kan bruge iMessages på en Android-mobil.

weMessage kan hentes gratis i Google Play Store og du kan læse mere om hvordan du skal gøre her: wemessageapp.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.