Icycle: On Thin Ice er et platformspil med sin helt egen grafiske stil. Ud over grafikken er det vist også helt unikt, at hovedpersonen cykler nøgen rundt i en post-apokalyptisk vinter. Folkene bag dette spil, har tidligere lavet spillet Wonderputt, og ligesom dette, overrasker Icycle: On Thin Ice også med finurligheder og uventede situationer. I dette spil kan man aldrig vide sig sikker på, hvad der vil ske, og man skal virkelig være vågen.

Vi følger manden Dennis, der på cykel forfølger sin drømmekvinde. Han må igennem mange strabadser og forhindringer for at komme tæt på hende. Nogle gange kan det godt gå hen at blive svært, og man skal holde tungen lige i munden, og kommer nok til at tage nogle baner om flere gange, før det lykkes én at føre Dennis helskindet igennem. I nogle af banerne forandrer omgivelserne sig mens man cykler på dem, og man skal derfor være ret hurtig til at reagere. Selv min søn, der er lidt af en garvet spiller, måtte udbryde: "Man skal fandme være hurtig her!"

Undervejs kan der indsamles isklumper, som er spillets valuta, for hvilke man kan købe udstyr, så som beklædningsgenstande til den stakkels forfrosne mand. Man kan også via in app-køb købe sig til flere liv, hvis man ikke gider at tage banerne om, når man fejler.

Icycle: On Thin Ice er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)