Rejser man meget med fly, kan appen Flight Card, gå hen og blive meget anvendelig. Appen er lavet til folk der flyver meget, for at gøre det lettere, at holde styr på fly, tider og gates. Flight Card er meget flot og enkel, så der er ikke noget at blive i tvivl om, når man checker appen for oplysninger. Man får kun de nødvendige oplysninger, og ikke andet.

Flight Card sporer mere end 90.000 flyvninger hver dag fra 1500 flyselskaber og 16.000 lufthavne. Man kan blot søge på flyvninger eller rute i appen, hvorfra man så kan vælge sig ind på det ønskede resultat. Når man har fundet den rette rejse, bliver man givet et "Boarding Pass", hvor de nødvendige oplysinger står: Hvilken lufthavn flyet flyver fra og til, afgangstid og ankomsttid, terminal og gate samt hvor lang tid der er til boarding. Har man allerede en rejseplan, skriver man bare det pågældende flynummer, og springer derved nogle led over, så man når til boardingpasset i få trin.

Hvis man har søgt på flyvninger, kan man ud for de forskellige søgeresultater se hvorvidt flyet er landet, er i luften eller er forsinket. Der er farvekode på disse oplysninger, så man nemt kan overskue flyenes status. Den farvekode går igen på den øverste del af boardingpasset, så man her kan se flyets status, bare på farven.

Ønsker man at videregive oplysningerne omkring ens flyrejse, så er det muligt at sende oplysningerne via e-mail eller SMS, hvor også flyets status vil fremgå.

Flight Card er simpel og overskuelig og holdt i rolige farvenuancer, alt sammen noget der giver én ro og overblik, hvilket man ofte har brug for, når man skal på en flyrejse.

Opdatering: Appen fås ikke længere i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.