Twitter oplyser at at de dropper understøttelsen af deres Twitter-app til Mac. Twitter har allerede fjernet muligheden for at hente og installere appen fra App Store og om en måned stopper understøttelsen helt. For at bruge Twitter på Mac skal man derfor fremover enten benytte Twitters hjemmeside i en almindelige browser som Safari eller en tredjepartsapp.

Twitter begrunder beslutningen med at de vil fokusere på at gøre Twitter-grænsefladen identisk på tværs af platforme. Det har dog givetvis også spillet ind, at Twitter til Mac har fået elendige anmeldelser i App Store.

Beslutningen om at droppe Twitter til Mac kommer efter at Twitter i september sidste år droppede Twitter-appen til Apple Watch.

Til de brugere der foretrækker en dedikeret Mac-app findes der tredjepartsapps som Tweetbot (link) eller Twitterrific (link). De er begge betydeligt bedre end Twitters officielle app - der altså nu er fortid.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.