At iPaden appellerer bredt er der vist ingen, der er i tvivl om. Det spænder lige fra børn på et par år til kvinden på 100 år, som aldrig tidligere har brugt en computer. iPaden er simpelthen så intuitiv og enkelt at bruge, at alle kan være med. Der er endda talrige eksempler på, at dyr som papegøjer eller katte har fundet fornøjelse (eller i hvertfald forundring) ved at "spille" på iPaden.

Friskies, der producerer dyremad, har taget den et skridt videre og lanceret hele tre iPad-spil beregnet til katte. Den er faktisk god nok. Spillene hedder Cat Fishing 2, JitterBug og Pull 'n Play. Alle spil er gratis, så din kat behøver altså ikke belaste sin (eller din) iTunes-konto for at prøve de tre spil.

Alle spillene handler om at fange kattens opmærksomhed. Ifølge Friskies tager iPadens skærm ikke skade af kattens spilleri, men man skal nok alligevel holde et vågent øje med den, så spillet ikke tager overhånd. Katten skulle jo nødigt gå hen og blive så glad for at spille, at du ikke kan få din iPad igen.

Jitterbug kan hentes i App Store (link), mens du kan læse mere om de andre spil på www.gamesforcats.com. Eller du kan følge disse direkte link t

Scroll ned for at se kommentarer