"Trafik Alarm" er en dansk app, der advarer brugerne om fotovogne, trafikkøer, ulykker og så videre. Data stammer fra blandt andet Vejdirektoratet samt andre brugere der indrapporterer hændelser. Appen er lige kommet i en ny udgave.

Appen bruger man i bilen, hvor den kører i baggrunden. Når man nærmer sig en hændelse, det kunne være en af politiets fartkontroller, får man en advarsel. Man kan også på et oversigtskort på forhånd tjekke anmelde hændelser, så man allerede inden køreturen kan vælge sin rute.

Appen har desuden indbygget et speedometer og advarsler om risiko for glatte veje. En ny funktion er at man kan dele sin placering med arbejdsgiver, kunde eller kæreste, så de altid ved hvor man er.

Appen er gratis, men de mest interessante funktioner kræver et abonnement. Inden du beslutter dig, kan du prøve alle funktioner i 48 timer. Prisen afhænger af, hvor lang en periode man køber. Et år koster eksempelvis 199 kroner. Lige i øjeblikket er der en introduktionspakke, hvor man i tilgift får en gratis holder, lade kabel etc.

Du kan få introduktionstilbuddet på trafikalarm.dk

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.