Flere af de apps jeg bruger på min Mac kommer fra MacPaw der er kendt for deres lækre design og gennemarbejdede apps. Jeg er især glad for CleanMyMac 3, der holder min Mac i topform.

I anledning af Black Friday giver MacPaw 30% på alle deres apps. Så har du luret på nogle af dem, men været lidt i tvivl er det nu du skal slå til.

Her er en kort beskrivelse af de af MacPaws apps jeg selv bruger:

CleanMyMac 3

En af de app jeg anbefaler alle nye Mac-brugere at installere og bruge.

CleanMyMac 3 er en app hvis hovedformål er at fjerne junk-filer så man får mere plads på sit drev. Derudover får man en fuld systemmonitor, der sørger for at ens Mac hele tiden er i tip top stand, blandt andet ved at hjælpe med at slette apps korrekt og komme med advarsler hvis en proces hænger eller drevet er ved at være fyldt.

Du vil blive overrasket over, hvor meget plads du kan få frigivet fra dit drev med en app som CleanMyMac og hvor meget hurtigere den bliver. Specielt hvis du har en Mac med et par år på bagen.

Der findes også en nyere udgave kaldet CleanMyMac X.

Gemini 2

Gemini 2 er en app til Mac der finder og fjerner fil-dubletter. Om det et musik, billeder eller noget helt tredje spiller ingen rolle. Via en særlig algoritme går det lynende stærkt - og det virker også på eksterne drev. Appen har en del funktioner, men kan også betjenes via et-klik-klarer-alt.

Hider 2

Hider 2 kan bedst beskrives som et digitalt pengeskab der sikrer at dine private data bliver godt beskyttet på din Mac. For at sikre dette gør Hider 2 to ting. Den krypterer dine filer og den skjuler dem fra filsystemet, så man ikke engang kan se, at de eksisterer.

Wallpaper Wizard 2

Wallpaper Wizard 2 omtalte jeg den anden dag. Det er en Mac-app der giver dig mere end 25.000 lækre baggrundsbilleder i høj Retina-kvalitet. Alle billederne er håndplukket og sorteret efter emne. Du kan bruge dem på alle dine Macs uanset om du har en MacBook eller en stationær iMac.

Bundles

Skal du have flere af MacPaws apps tilbyder de nogle bundles, hvor du får god rabat på at købe flere apps i et hug,

Black Friday-tilbud: 30%

Som sagt tilbyder MacPaw 30% rabat på alle deres apps i dag. Der står ikke i den mail, jeg har fået, hvor længe rabatten gælder, så vil du købe, så gør det hellere i dag end i morgen.

Du finder deres butik, hvor du også kan se de aktuelle priser på alle deres apps her: MacPaw Store

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.