Det anmelderroste puzzle-spil, The Witness, er kommet i en udgave til iOS. Det indeholder over 500 puzzles og timevis af hovedbrud.

Historien er som følger: Du vågner op på en mystisk ø. Du er alene og du kan ikke huske hvem du er eller hvordan du er havnet på øen. Ved at løse forskellige puzzles kan du komme svarene lidt nærmere. Men du skal ikke hænge dig for meget i historien, for i virkeligheden handler spillet om udfordringen ved at løse de enkelte puzzles.

Du kan bevæge dig frit rundt på øen og undervejs vil du støde på hundredevis at puzzles der skal løses. Nogle er nemme og nogle er meget svære - som i nærmest umulige at løse. De enkelte opgaver skal ikke nødvendigvis løses i nogen bestemt rækkefølge, omend løsningen af nogle opgaver giver en ide om hvordan andre skal løses og hvor de kan findes.

Jeg vil ikke gå yderligere i detaljer her. I foråret kom spillet til Mac og der skrev jeg en længere omtale, som du kan læse her, hvis du vil have den lange begrundelse for at du skal se at få købt spillet: The Witness: Det ultimative puzzle er kommet til Mac.

The Witness kan købes i App Store for 89 kroner (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.