The Witcher 2 er at af de bedste rollespil (RPG) til Mac i de seneste år. Som navnet siger er spillet en efterfølger til det originale Witcher fra 2007. Begge spil er baseret på den polske forfatter Andrzej Sapkowskis bøger (der også er filmatiserede) om monsterjægeren Geralt of Rivia en såkaldt witcher. Witchere får allerede som børn modificeret deres kroppe, så de får overnaturlige kræfter og bliver de perfekte monsterjægere. Geralt har helt særlige evner udi dette.

Fans af RPG-genren vil hurtigt føle sig til rette i dette fantastiske univers med den gode historie. Det skinner tydeligt igennem, at spillet er baseret på nogle gode bøger med en reel historie. Til gengæld er kamp-styringen en smule kompleks, så at blive dygtig kræver øvelse og tid.

Spillet har et par år på bagen, men det holder stadig. Der er masser af smæk for skillingerne. Der vil være underholdning til dage, uger og endda måneder, hvis du går ombord i The Witcher 2: Assassins Of Kings.Køb det i Mac App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.