Spillet The Room fra 2012 og de to efterfølgere er nogle af de bedste spil udgivet til iOS. Nu er der endelig kommet en ny udgave kaldet "The Room: Old Sins". Kender du The Room så ved du, at du bare skal få købt spillet og komme i gang. Har du aldrig hørt om The Room ved du nu også, at du bare skal få købt spillet og komme gang - og start gerne med den første i serien. Længere behøver denne anmeldelse i virkeligheden ikke være.

Men det bliver den alligevel. Som en slags formalitet der skal overstås - for selvfølgelig er The Room: Old Sins et godt spil. Fabelagtigt godt.

Ideen i The Room-serien er at man skal åbne en kasse. Det lyder nemt, men er det selvfølgelig ikke. Spillet er spækket med puzzles og gåder i en grad så man næsten får tårer i øjnene. Lige som i de andre spil skal man løse disse puzzles ved at pille ved kassens små tandhjul, skydere og så videre og samle ting der skal bruges på indlydende - eller ikke indlysende - måder til at få lirket låsen op.

Dette fjerde spil i serien er tro mod den originale ide i det første spil - og det er vildt hvor god styringen er. Den var allerede god og unik i første spil, men i The Room: Old Sins føles det næsten som om man sidder med kassen mellem hænderne. Kassen er i virkeligheden et dukkehus og via en særlig kikkert eller linse, kan man træde ind i dukkehuset og dermed få en større verden end man umiddelbart skulle tro. Det er fænomenalt godt lavet. God grafik, god lyd og intuitiv styring. What's not to like?

Der er ingen tvivl om at The Room: Old Sins får mine varmeste anbefalinger. Både for spillet i sig selv, men også for at vende tilbage til rødderne fra det første spil. The Room: Old Sins er lige som forgængerne blandt de absolut bedste puzzle-spil i App Store.

Fik jeg sagt at The Room: Old Sins er et uhyggeligt spil? Mystikken og uhyggen driver ned af væggene i en grad så det halvt havde været nok. Jeg elsker det.

The Room: Old Sins kan købes i App Store for 45 kroner (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.