Tiden for visitkort er vist ved at løbe ud. I hvert fald de gammelkendte af karton. The Card er et bud på en virtuel version af slagsen. Først skal man lave sig en profil, med de oplysninger, som man ønsker at dele med andre. Man kan selvfølgelig til hver en tid redigere i oplysningerne efter behov. Dernæst udleverer man sit visitkort via e-mail, der bliver modtaget med en .vcf-fil, som gør det nemt at gemme det med det samme.

Appen indeholder ikke meget andet, og der er ikke mulighed for at personificere sit visitkort som i CardFlick, en anden app af slagsen. Her er kun det absolut nødvendige med, hvilket helt sikkert vil være at fortrække for nogen.

Der kan være flere gode grunde til at gå over til et virtuelt visitkort, og her er bare nogle af dem: Man sparer på træerne, man har ikke løbende udgifter til nye kort, skifter man adresse eller lignende, ligger man ikke inde med en stak ubrugelige kort.

Det er en supergod idé med virtuelle visitkort, og der kommer sikkert mange apps af denne slags i fremtiden.

Opdatering: The Card er ikke længere tilgængelig i App Store. Prøv evt. Scanbizcards i stedet (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.