Et af tidens mest omtalte og bedst anmeldte spil, The Binding of Isaac: Rebirth, er netop kommet til iPhonen og iPaden. Spillet har i nogle år været ud til Mac og andre platforme og er blevet en kæmpe succes. Spillet er et såkalt two-stick shooter i roguelike-genren.

Historien i The Binding of Isaac er løseligt inspireret på en bibelsk fortælling og udviklerens egen opvækst i en kristen familie. I Spillet styrer man drengen Isaac, der er blevet låst inde på sit værelse af sin mor, der tror hun er guds stedfortræder på jorden. Moren vil ofre Isaac til Gud, men det lykkedes drengen at flygte ned i kælderen, hvor løjerne for alvor begynder.

Det gælder om at få Isaac gennem flere tilfældigt genererede baner med monstre uden at dø. Gør man det skal man starte forfra. Da banerne er forskellige fra gang til gang er der masser af udfordringer og variation i gameplayet.

Spillet skulle oprindeligt være udkommet i starten af 2016 men Apple forbød det eftersigende på grund at det mørke og dystre tema.

The Binding of Isaac: Rebirth kan spilles på både iPhone og iPad og inden længe også Apple TV. Lad dig ikke narre af den simple grafik og den høje premium-pris. Der er fuld valuta for pengene. Ifølge udviklerne er der mere end 500 timers gameplay i spillet.

Opdatering: Spillet er ikke længere tilgængeligt i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.