SvampeGuide er en dansk app til iPhone, og er, som navnet fortæller, en svampeguide. En let anvendelig og overskuelig guide, der er rigtigt god at have med i felten, når man tager på svampejagt.

Hvis man godt kan lide at gå og finde svampe i naturen, så kan man godt allerede nu varme op med denne app, og være klar når de første svampe begynder at vise sig i april måned. Udover en introduktion byder appen på et sæsonafsnit, med en oversigt over de forskellige svampe, der forekommer i de forskellige måneder. Dertil er der et svampeindex, hvor man kan se og læse om de forskellige svampe i den danske natur, med blandt andet angivelse af hvorhvidt de er spiselige eller ej. Der er også et kort, hvor man selv kan sætte nåle i, så man får en oversigt over gode svampesteder, som let kan findes igen.

Alt i alt en app, der er ganske brugbar for dem der går på svampejagt, uanset om man er nybegynder eller garvet svampejæger.

Dog skal man lige notere sig, at under punktet Sæson, står teksten med ret små bogstaver, så hvis man er gået hen og blevet langsynet, skal man sørge for at have en læsebrille ved hånden.

SvampeGuide kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.