Måske kender du allerede spillet "Surgeon Simulator", der har et par år på bagen. Hvis ikke, så se at få det hentet med det samme. Spillet har fået en hav af priser og er solgt i 2,5 millioner eksemplarer.

I spillet er du "kirurgen" Nigel Burke, der skal forsøge at operere patienten Bob efter bedste evner. Og de er ikke gode, skulle jeg hilse at sige. Men man kan jo lige så godt gøre forsøget. Enten redder man patienten, eller også morer man sig undervejs inden han dør. Morbidt? Ja, men det er så grotesk, at det bliver morsomt.

Ideen er at man skal udføre en bestemt operation. Det kunne være en lungetransplantation. Alle remedier ligger klar, og så må man selv finde ud af, hvordan den klares. Hvor skal man skære, klippe, save eller banke? Og helst ikke for vildt, for så får patienten hjertestop eller mister for meget blod. Det er svært, meget svært til tiden. Ikke mindst fordi styringen er noget slingrende.

Der er masser af achievements og timevis af sjov spillet. Hvad med at gå i gang med en dobbelt nyre- eller hjertetransplantation? En tandbehandling med en hammer er heller ikke at foragte.

Om ikke andet får spillet det danske sundhedsvæsen til at se decideret hæderligt ud igen.

Du kan købe Surgeon Simulator i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.