Alle ved, at der findes masser af godt tv på streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic, Cmore og Viaplay. Men for de fleste er det en jungle at finde rundt i, og rigtigt mange må ty til tilfældighedsprincippet, hvor de starter på en tv-serie for så at finde ud af, at den ikke er det de troede, og derfor opgiver de efter få afsnit. Men hvor går du hen for at finde de bedste tv-serier?

Svaret er det nye digitale magasin Stream.

Stream udkommer udelukkende på tablets - både på iOS og Andriod. Magasinet er en blanding af et ”analogt” magasin og en digital, interaktiv tjeneste. Man kan bladre det igennem som et helt almindeligt printmagasin, men det har samtidig også både integreret video og hyperlinks, der kan tage læseren direkte videre til mere information.

Stream udgives af Misfit Digital Publishing, der allerede udgiver gadgetmagasinet iNPUT og spilmagasinet Vector.

”Med iNPUT har vi på kort tid bevist, at det kan lade sig gøre at få mange læsere på et tabletmagasin i Danmark, og vi er ret sikre på, at et magasin som Stream har en endnu større potentiel læserskare,” siger direktør i Misfit Digital Publishing og chefredaktør på Stream, Torben Vognsen.

Stream kan fra i dag hentes på App Store (link)