FireCore har opdateret den populære Infuse-afspiller til iOS såvel som tvOS. Version 4.2 byder på en del interessante nyheder og ændringer.

En af nyhederne er det såkaldte "Library View" til Apple TV. Her grupperes alle ens film og TV-serier i en ny menu, hvor man kan browse efter eksempelvis kategori, rating, dato samt i nye og usete film.

"Trakt ratings sync" er en anden ny funktion, der (som navnet siger) sørger for at ens Trakt-rating synkronieres mellem ens enheder. Trakt er en tredjeparts tjeneste der holder styr på hvilke film man har set, samt hvor langt man er nået i en film, så man kan se den færdig på en anden enhed.

På iOS er en af nyhederne at film man finder via en Spotligt-søgning nu går i gang med at spille med det samme der hvor man var nået til.

Listen over nyheder og ændringer er meget lang, så det nemmeste er næsten bare at få hentet opdateringen og se dem for sig selv.

Infuse kan hentes gratis i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.