Philips har lanceret en kæmpe opdatering til deres Hue-app. En opdatering så stor at den nu hedder "Philips Hue Gen 2". Og man kan i den grad sige, at det er sket noget - hvilket også var på tide, for Hue-appen har alt for længe virket gammeldags.

Designet er blevet peppet op, og appen er nu helt indbydende, og langt mere funktionel og logisk bygget op. Derudover der der kommet flere nye funktion, som eksempelvis gruppering af pærer.

I 2. generation byder Philips på flere interessante nyheder.

Rooms knytter flere pærer sammen

Med funktionen Rooms er det nemt og hurtigt at regulere lyset i rum (eller område) samtidig, i stedet for at skulle gøre det individuelt for hver pære. Man kan eksempelvis have sat systemet op med fire pærer i stuen, og derfor via Siri bede om at få slukket lyset i stuen. Nu slukker alle fire pærer. Tilsvarende kan man skifte til en bestemt scene, få dæmpet lyset elle hvad man nu måtte have lyst til.

Automatisering med Home & Away

Med funktionen Home & Away kan man udnytte sin placering, så alle lys slukker når man forlader hjemmet og tænder når man kommer hjem. Det betyder at man hverken behøver huske at slukke lyset når man går, eller at skulle fiske sin iPhone op ad lommen, når man kommer hjem. Det sker helt automatisk.

Routines tilpasser sig døgnrytmen

Med funktionen Rouites skifter lyser over dagen via tilpassede planer for lyset i forhold til de daglige aktiviteter. Det betyder at lyset kan variere hen over døgnet i takt med at man står op om morgenen, slapper af om eftermiddagen og læser om aftenen, eller hvad man nu gær.

Widgets

Man kan oprette op til 10 widgets, der kan kombinere flere rum og scener på én gang, så man hurtigt får adgang til ens foretrukne lyssætning.

Hent i App Store

Den nye Hue-app kan hentes gratis i App Store (link)

Har du ikke allerede Philips Hue kan du købe et startsæt med en hub og tre farvede pærer, der kan styres med iPhonen eller Siri, i Apple Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer