"Stars Dash" er et arcade-spil til iOS, hvor det gælder om at matche nogle faldende figurer med ens finger på skærmen. Der er fire forskellige figurer der kan dele ned i tre baner. I venstre side af skærmen er der én figur, i højre side en anden og i midten to forskellige figurer. Man skal så flytte fingeren alt efter hvor figuren daler. Ikke helt ulig mange musik-spil - i Stars Dash dog uden den rytmiske timing.

Udviklerne berskriver selv spillet som afslappende. Den er jeg helt med på, hvis man samtidig tilføjer ordene "kedeligt" og "søvndyssende". For hold da op, hvor mister man hurtigt lysten til dette spil. Det er så nemt at man bogstaveligt talt ville kunne spille det hele dagen uden at fejle, hvis ikke man faldt i søvn undervejs. Der findes godt en speed-mode, men den afhjælper ikke grundproblemet med at det bare ikke er særlig fedt at sidde og føre fingeren fra side til side, mens man hører på den samme enerverende new age-agtige musik.

Hvorfor dette spil overhovedet er blevet udgivet er mig en gåde. Det tjener fint som stiløvelse for nye udviklere der vil i gang med at lære grundtingene i spilmoteren Unity at kende. Men derfra og så til at smide det til salg i App Store her i 2016 er der altså langt. Specielt når prisen er 16 kr. For den pris er det rigtig mange alternative spil at kaste sig over. Selv hvis det havde været gratis, ville jeg ikke anbefale det.

Selvom jeg virkelig ønsker at være positiv i mine omtaler af apps, så skal jeg virkelig grave dybt denne gang for at finde noget. Jo, det er da visuelt i orden. Afslappende og alt det der, men når man falder i søvn hjælper det desværre ikke meget.

Skulle du, mod min anbefaling, ønske at købe spillet, kan det fås i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.