Musiktjenesten Spotify har lanceret en længeventet iPad-app. Der har i et stykke tid eksisteret en app til iPhonen, og det er denne Spotify nu har opdateret med en iPad-tilpasset udgave. Appen er gratis at hente, men det kræver et premium-abonnement at høre sin Spotify-musik på mobile enheder.

Appen kan alt det man kan forvente og man kan endda prøve den kvit og frit i 48 timer, som man kan forlænge til 30 dage, hvis man opretter en konto via Spotifys normale hjemmeside. Et premiumabonnement koster herefter 99 kroner om måneden, og man skal bemærke at Spotify kræver at man har en Facebook-konto. Har man ikke det, skal man enten oprette en eller undvære Spotify.

Spotify er en abonnementsbaseret online musiktjeneste, der giver umiddelbar adgang til millioner af musiknumre direkte via ens Sonos-controller. Omkring 15 millioner i skrivende stund – og 10.000 flere kommer til hver dag. For at få adgang til Spotify via Sonos skal man have et Spotify premium abonnement, der koster 99 kr per måned. Der er dog en gratis 30 dages prøveperiode, så man har mulighed for at teste servicen, inden man binder sig. Læs eventuelt mere om Spotify på Sonosguide.dk

Spotify kan hentes gratis i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer