Whack Mania er et 3D-spil der er en udvidet version af alle whack/smack-spillene, hvor det handler om at klaske dyr eller andet, der popper op af huller i jorden.

Det er ganske simpelt. Man skal klaske de muldvarpe, som dukker op af huller i ens jord. Det er set før, men det der adskiller dette spil fra andre af slagsen er, at spillepladen er en kugle i 3D, der kan rotere som en mini-globus i verdensrummet. Man skal derfor rotere kuglen for at finde de muldvarpe, der skal klaskes. Dertil er der et musikalsk tema indover, hvor det gælder om, at man skal klaske muldvarpene i takt til musikken, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at opnå stjerner for sin præstation. Man kan sagtens komme igennem banerne uden at følge rytmen, men så får man ingen stjerner for det.

Detil kommer der komplikationer i og med, at der dukker kaniner op, som man skal holde væk fra sine gulerødder, samt hvide muldvarpe, som man ikke må klaske. I starten er spillet meget nemt, og man kommer ikke til at rotere kuglen i de første baner. Efterhånden kommer der nye "planter" til, som har mærkelige former, der gør det svært at få klasket de muldvarpe.

Opdatering: Appen fås ikke længere i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.