Du har sikkert hørt om spillet Lifeline, der tog App Store med storm sidste år. Lifeline var en nyskabelse der inddrog brugeren i universet på en helt unik måde i realtid via små tekstbeskeder. Spillets setup var at en astronaut var strandet på en fjern planet, og nu skulle bruge ens hjælp for at rede sig. Selve spillet var så den kommunikation astronauten og brugeren havde via beskeder.

Meget virkeligt og meget veludført. Specielt fordi man også kunne spille via sit Apple Watch. I virkeligheden ikke helt ulig de gamle tekstbaserede adventure spil fra gamle dag, nu bare opdateret til tidens elektronik.

Lifeline 2 med undertitlen "Bloodline" er bestemt også værd at spille. Konceptet er det samme, men historien en anden. Denne gang får man kontakt til en ung kvinde ved navn Arika, der skal hævne sine forældre og rede hendes bror. Historien er dobbelt så lang som sidste års succes, og jeg vil ikke afsløre den her.

Man spiller som sagt ved at svare tekstbeskeder, hvori man får nogle valg. Det hele kan klares fra iPhonens lock-screen eller Apple Watch, hvis man vil. Det foregår nogenlunde i reeltid, men dog ikke mere, end at man godt kan vente med at svare, hvis ikke man lige har tid, når der tikker en besked ind.

Lifeline 2 kan købes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.