Soulver er et genialt program, man kan bruge til hurtige udregninger skrevet i næsten helt almindeligt (engelsk) hverdagssprog. Det kunne være "499 kr - 20% rabat" eller "2,6GB divideret med 800Kb/s" eller "240 kr per dag x 4 dage". Klassisk matematik som "sin(90)" eller "kvadratroden af 81" kan programmet selvfølgelig også håndtere. Selve udregningen sker mens man skriver.

Det unikke er, at man frit kan blande ord og tal. Det gør det meget nemmere og mere forståeligt og hurtigere at arbejde med end et regneark. Det gør det eksempelvis perfekt til udarbejdelse af små budgetter i privatøkonomien.

Soulver har funktionalitet, der minder en smule om et regneark, det vil sige at man kan refererer til tidligere eller andre udregninger, men det er meget mere intuitivt og let i brug.

Er man typen, der bare en gang i mellem hav behov for at få styr på nogle udregninger, kan Soulver anbefales på det varmeste.

Soulver 2 kan købes for 79 kr i Mac App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.