På iPhoneguide har vi tidligere anmeldt Sonos revolutionerende musiksystem til topkarakter. Sonos har specialiceret sig i såkaldte flerrumssystemer. Kort fortalt går det ud på, at man deler sit hjem op i forskellige zoner, hvor hver zone har et sæt tilknyttede højttalere og forstærker. Dette er ikke meget ulig hvad de fleste har i forvejen, med musikanlæg i stue, køkken, børneværelse, arbejdsrum etc. Det smarte ved Sonos system er, at alle enhederne er knyttet sammen til ét stort system, som kan snakke sammen og styres centralt, i stedet for individuelle enheder, som man normalt har. De forskellige zoner kan spille forskellige musik eller de kan spille det samme. Det smarte er, at man kan styre hele balladen fra sin iPhone.

Fra sidst i august kan man også benytte iPaden som controller. Bedømt ud fra Sonos markedsføringsmateriale, blandt andet videoen herover, ser det rigtigt lækkert ud. iPadens store skærm ser ud til at hæve "oplevelsen " en del i forhold til iPhone-udgaven af controlleren. Som Sonos-bruger glæder jeg mig til iPad-udgaven kommer.

Indtil iPad-version kommer, kan man selvfølgelig altid bruge iPhone-controlleren på sin iPad. Den kan hentes gratis i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.