Med den seneste softwareopgradering af Sonos-appen til iOS, kan man nu afspille den musik, der ligger på ens iPhone direkte i Sonos-systemet. Førhen har man skulle tilslutte iPhonen via kabel eller dock til en Sonos-enhed for at kunne afspille musikken. Det behøver man ikke længere. Dermed overflødiggører Sonos også deres egen iPhone-dock. Det er super fedt, at Sonos prioriterer øget funktionalitet i systemet som helhed over det at kunne sælge noget hardware.

De fleste har nok musikken fra iPhonen liggende på en NAS eller computeren i forvejen, så lige der giver den nye mulighed ikke meget. Det gør den til gengæld, hvis man har folk på besøg, og gerne vil høre noget at den musik, de har på deres iPhone. Smart. Når vi får iTunes Match til landet, så vil man endda kunne få adgang til al den musik ens venner har, også den der ikke ligger på deres iPhone, men i skyen.

Man kan endda lave en playliste med musik fra flere forskellige iOS-enheder. Man kan også afspille to forskellige musiknumre fra den samme ene iPhone på to forskellige Sonos-enheder. Og i sædvanlig Sonos-stil foregår det hele fuldstændig gnidningsløst.

Den nye funktionalitet kræver at man opdaterer på Sonos-appen og softwaren på sine Sonos-enheder.

Har du Sonos - eller overvejer du at få det, så besøg Sonosguide.dk, der har alt hvad der er værd at vide om Sonos' musikanlæg.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.