Relaxing Sounds of Nature (help with meditation yoga relaxation sleep and spa) er, som navnet antyder, en app der kan bruges til afslapning i flere situationer. Appen indeholder mange forskellige lyde, som man kan bruge i forbindelse med meditation, søvn, til arbejdet, eller hvornår man har behov for rolige lyde.

Hvis man trænger til mentalt at komme lidt væk fra omgivelserne, eller bare savner naturens lyde midt i byens vrimmel, så kan man sætte høretelefoner i ørerne og med denne app forsvinde ud i skovens dybe stille ro. Det er en fin måde at få ro i sit hovede på, eller også bare til at drømme sig lidt væk.

Der er rigtigt mange forskellige lyde at vælge mellem, såsom lyden af en skov med en spætte, et roligt vandfald, lyden af cikader, havets brusen, regn og mange flere. Ud over de naturlige lyde, er der også menneskeskabte lyde, som lyden i et tog, det klassiske tikkende ur og afslappende melodier. Der er helt sikkert noget for enhver smag og til forskellige sindsstemninger.

Relaxing Sounds of Nature kan hentes i App Store for 6 kr. (link). Appen er Universel og kan bruges på alle iOS enheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.