Konvert er en app til iPhone, og er et simpelt og brugbart redskab at have ved hånden, hvis man står og skal omregne mellem forskellige enheder.

Hvor mange grader celsius er det lige at 68 grader Fahrenheit er? Hvor mange inches går der på en meter? Og mor, hvor mange minutter er der til min fødselsdag? Sådanne og andre problemstillinger kan godt opstå i ny og næ i ens tilværelse, og så er det rart at have en app ved hånden, der kan klare den slags opgaver hurtigt og nemt.

På forsiden ses nogle felter med simple ikoner, der repræsenterer de forskellige kategorier: Vinkler, arealer, basis, data, energi, længde, masse, kraft, tryk, hastighed, temperatur og tid. Man trykker sig ind under den ønskede kategori, og kan her omregne mellem forskellige enheder. Appen, der er på engelsk, er stilren og overskuelig og passer godt ind i det nye iOS 7-look.

Konvert kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.