Med Swift Voice kan man lave talebeskeder og meget nemt sende dem som e-mail. Det lyder bekendt, for det kan man også med Apples egen app, Memoer, der følger med iOS. Funktionaliteten her er dog en smule anderledes. Ideen er, at de memoer man optager bliver sendt til den samme mailadresse hver gang. Det kan være ens egen, ens sekretær, eller hvem det nu skulle være. Når først men han indtastet den mailadresse, som skal modtage memoerne er det uhyggeligt nemt at arbejde med.

Når man starter appen begynder optagelsen automatisk og når man lukker appen, ved at trykke på hjem-knappen, så topper optagelsen og lyd-filen sendes til den på forhånd angivne mailadresse. Bruger man memoer eller talenotater meget til personligt brug, så er det ret smart, at det fungerer på denne måde. Det lyder måske som en overflødig app, men man sparer hurtigt nogle sekunder hver eneste gang man bruger den sammenlignet med Apples Memoer.

Opdatering: Appen fås ikke længere i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.