Det er ikke 1. april, og det skal heller ikke arkiveres under "humor". Google mener det helt seriøs. Det er selvfølgelig Google Cardboard, jeg tænker på. Googles virtual reality-platform, hvor man via et stykke foldet pap og en mobiltelefon kan få noget der minder om Oculus Rift-briller, nu da de alligevel ikke kommer til Mac.

Tidligere har Google Cardboard kun været tilgængelig til Android, men nu er iPhonen kommet med på vognen. Det går kort sagt ud på, at man folder et stykke pap til en såkaldt Cardboard viewer, og sætter sin iPhone ind i. Nu har man en slags kikkert eller briller, som kan bruges til at kigge på omgivelserne med. Man kan selvfølgelig også snyde og bare holde iPhonen op til øjnene. Det fungerer med iPhone 5, 5c, 5s, 6 og 6 Plus.

Cardboard-appen er desværre kun tilgængelig i den amerikanske App Store, men har du en US-konto kan du hente appen her: link. Hvor du kan skaffe selve pappet ved jeg ikke, men min ikke der findes en gør-det-sel-version et sted på nettet?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.