Der er noget at glæde sig til med SONOS' nyopdaterede iPhone-controller. Det kan vi roligt sige efter at have været betatestere i et par måneder. Appen byder blandt andet på et tiltrængt redesign af brugergrænsefladen, så den nu er mere i tråd med det flade iOS 7-design.

Ellers er det man kan glæde sig mes til en ny universel søgefunktion, så man nu kan søge på tværs af alle musiktjenester ét sted, hvor man førhen første valgte hvor man ville søge, og dernæst hvad man ville søge efter, kan man i den nye apps søge på tværs at alt ens indhold – både ens lokale musikbibliotek samt alle ens musiktjenester. Den gamle søgefunktioner var noget af det mest irriterende ved SONOS' controller, så hos undertegnede er der ikke et øje tørt. Playlister kan laves efter samme princip, hvor man blander på tværs tjenester og lokal musik.

Desktop-controlleren er ikke blevet opdateret, men SONOS lover at der sker i løbet af året.

Prøv selv den nye SONOS-app der kan hentes gratis i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.