Tiny Space Adventure er et puzzle-peg-og-tryk-eventyr-spil, der tvinger én til at huske på rækkefølger, for at man kan komme helskindet gennem spillet.

I spillet styrer man en lille rum-fyr, hvis rumskib er styrtet ned på en planet et eller andet sted i rummet. I hver bane skal man gennem nogle døre, men når først man er gået gennem den ene, ved man ikke hvor man kommer ud næste gang. Undervejs er der forhindringer der kræver at man foretager sig et eller andet, for at den forsvinder, eller også ender man med at dø af at kollidere med forhindringen på én eller anden vis.

Eksempelvis skal man hive i et håndtag ét sted, for at en dør bliver tilgængelig et andet sted. Hiver man til gengæld i et andet håndtag, bliver man overhældt med syre ... og dør. Så er man blevet den erfaring rigere. Dertil er der også laserstråler og farlige robotter at tage sig i agt for.

For hver gang man prøver sig frem, bliver man klogere på omgivelserne, og man vil til sidst kunne komme hele banen igennem, hvis man vel at mærke husker at undvige alle forhindringer og gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Det kan godt gå hen at blive lidt svært nogle gange, da der kan være mange ting at huske.

I hver af de forskellige baner vil der være én kanin og tre rummænd, som dukker op i nu og næ, og disse skal der trykkes på.

Det er et fint og hyggeligt spil, som egner sig til hele familien. Dog vil de helt små børn ikke kunne være med. Det starter nemt men bliver mere kompliceret hen ad vejen.

Der er lidt engelsk tekst i spillet, men ikke noget der er til hinder for at spille det uden at forstå det.

Tiny Space Adventure er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.