Roads of Rome er et af vores favoritspil her på ONX. Der er nu kommet det tredje spil i rækken af tidsforvaltningsspil om det gamle romerrige. Hvis man kender til de to forrige spil, er dette blot en fortsættelse af selve spillet. Hvad historien angår, så må romerne denne gang tage kampen op med de vilde nordiske vikinger.

Selve spillet går ud på, at man skal udvide romerriget ved at bygge veje. I hver af de 43 baner skal man sørge for, at der er arbejdere nok og at de får udført det arbejde der skal laves. Udover vejene skal der bygges gårde, som kan levere mad til arbejderne samt laves værksteder, som kan levere træ og værktøj til arbejdet. Man skal altså have det store overblik, for at få det hele til at gå op. Som noget nyt skal man bygge pumpestationer, hvor der kan hentes vand til blandt andet at slukke brande, som krigen mod de nordiske barbarer afstedkommer.

Både børn og voksne kan hygge sig med dette spil, der kan være svært at lægge fra sig, når først man er gået i gang. Dog kan det være svært for børn at nå alle opgaverne inden tiden løber ud.

Roads of Rome 3 HD koster 25 kroner og kan hentes i App Store (link)

Der findes også en iPhone-version til 13 kroner, som kan hentes i App Store (link)

En Mac OS-version kan hentes til 45 kroner i Mac App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer