Feral Interactive oplyser at "Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration" kommer til Mac og Linux i løbet af foråret. Spillet er en portering af PS4-udgaven af spillet og vil komme som et bundle bestående af alle DLC-pakker og flere specielle add-ons.

I Rise of the Tomb Raider styrer man hovedpersonen Lara Croft der leder efter en genstand der ifølge rygterne kan give evigt liv. Udviklerne beskriver spillemåden som guerillakrig og har udstyret Klar Croft med nye våben og værktøj såsom giftige pile og eksplosive patroner.

De medfølgende add-ons giver to helt nye historier i nye omgivelser samt en ny spilmode i eksisterende omgivelser, hvor det gælder om at at bekæmpe flokke af inficerede fjender.

Feral Interactive har endnu ikke offentliggjort lanceringdato, pris eller systemkrav. Til gengæld har de frigivet nedenstående trailer.

Du kan læse mere om spillet hos Feral Interactive

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.