Reddit har frigivet en officiel app til iPhonen. Med den kan man browse, søge, kommentere og upvote subreddits etc. Appen erstatter den lignende app Alien Blue, som Reddit købte af en uafhængig udvikler for et par år siden.

Reddit giver automatisk alle der downloader den nye app tre måneders gratis "Reddit gold", der kan bruges til at fjerne reklamer, personliggøre temaer og avatars etc. Korts sagt Reddits egen virtuelle valuta, der kan bruges til en masse ting. Normalprisen er $3.99 per måned. For nylig fik alle brugere af den gamle Alien Blue-app hele fire års gratis guld som kompensation for skiftet til den nye app, der har langt færre muligheder end den gamle.

Af en eller anden grund er Reddits nye app kun tilgængelig i USA og flere andre engelsksprogede lande. Den virker heller ikke på iPad.

Et godt alternativ til Reddits egen app er appen Narwal, der både virker til iPhone og iPad og har oceaner af muligheder. Den kan hentes i app Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.